Європейські вимоги до безпечності харчових продуктів

Про це та багато іншого ГО “Разом до ГС” через інформаційний майданчик «Час Чернігівський» дізнаватиметься у рамках нового проекту — «Як європейські вимоги до безпечності харчових продуктів допомагають підвищувати якість товару чернігівських підприємств».

Якщо Ви натрапили на неякісний смаколик місцевого (!) виробника, ми готові почути та розповісти Вашу історію. Якщо Ви не знаєте, що робити, коли до обіднього кошика втрапив «харчовий брак» — Вам знову до нас.

* * *

Контролюй, з чого готуєш — не доведеться боятися того, що з’їв

Маркування продуктів з ГМО: як це працює

Система контролю за якістю харчових продуктів на Чернігівщині: мріємо чи діємо?

Зможуть, якщо допоможуть: підприємці не впораються з євростандартами без допомоги держави

Євроінтеграція шкільного харчування: безпечність насамперед

Вихід на ринки ЄС: як на Чернігівщині сприяють підприємствам харчової промисловості

Кому і як продавати: практичні поради експортерам-харчовикам

Найбільше крохмалю Європі продають із Чернігівщини

Чернігівського меду у ЄС поки не спробували

Товар з Чернігівщини та ринок ЄС: де шукати бізнесові шпаргалки

Українських корівок врятує кооперація. Чого чекаємо?

Чи є «єврономер» гарантом успіху української «молочки»?

Експорт м’яса та європейські вимоги до виробників: як це працює

Обережно, поряд поле, або Хімія з розумом

Чи все те органіка, на якому це пишуть?

* * *

Проект реалізується у рамках проекту “Просування реформ в регіони” за сприяння Європейського Союзу, який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій та “Європейською правдою”. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО “Разом до ГС” і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.